Uncategorized

Kohdatuksi tulemisen tärkeys

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ja yksi ihmeellisimpiä asioita on ehdottomasti ELÄMÄ

Elämää voisi kuvata prosessina, joka syvenee ja laajenee spiraalin tavoin. 

Kuva: Bogomil Mihaylov

Olen kulkenut omaa syvenemisen ja laajenemisen polkuani jo pitkän tovin – voisi jopa sanoa, että useiden elämien ajan. Useinkaan vanhasta uloskasvaminen ja uuteen antautuminen eivät ole niitä helpoimpia tai mukavimpia muutoksia, mutta ne ovat tärkeä osa elämän mysteeriä, joka ei ole meidän kontrolloitavissamme. 

Se, mihin me itse voimme vaikuttaa, on oma suhtautumisemme ja siitä kumpuavaan konkreettiseen toimintaan. 

Voimme esimerkiksi harjoitella pyytämään ja ottamaan vastaan apua sen sijaan, että jääräpäisesti tekisimme kaiken itse. Monelle meistä on iskostunut syvälle alitajuntaan viesti siitä, että meidän tulee suoriutua elämästä muun muassa yhteiskunnan kansalaiselle hyväksyttävin arvosanoin, sillä muuten emme riitä. Muuten emme ole rakkauden arvoisia. 

Ja tämähän ei ole totta, niin kuin varmaan tiedätkin. 

Kuitenkaan, ennen kuin saamme kokemuksen siitä, että kaikki se, mitä meissä on, saa olla… Emme kehollista tuota niin äärettömän arvokasta, elämän iloa ja nautintoa kasvattavaa tietoa. 

Koska koemme elämää ihmisinä myös ja ennen kaikkea kehollisten aistimusten, tunteiden ja vaistojen kautta, on tiedonkin tultava konkreettiseen muotoon, eli kehoon.

Niin kauan kuin hylkäämme joitain osia itsestämme – esimerkiksi tiettyjä tunnekokemuksia – koemme yhteydettömyyden ja merkityksettömyyden fiiliksiä. Hylätyksi tulemisen tilassa on raskasta elää, sillä osa voimastamme kuluu itse asiassa oman voimamme ohittamiseen ja piiloon painamiseen! 

Pyydänkin sinua miettimään, että milloin viimeksi olet saanut kokemuksen aidosti turvallisesta ja kannatellusta tilasta, jossa olet saanut kokea tulevasi kohdatuksi läsnäolevasti ja hyväksyvästi? 

Oman ja asiakkaidenikin kokemuksen mukaan, se on yksi eheyttävämpiä yhteyden tiloja kokea toisen ihmisen kanssa. 

Kun tulet nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin kohtaamisen hetkenä ilmenet, koko olemuksesi saa rentoutua ja avautua, sillä sille kaikelle mitä ilmennät, on tilaa ja turva ilmentyä. Se ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee avautua yhtään sen enempää, kuin mihin olet valmis. Omien rajojen tunnistaminen ja tunteminen mahdollistavat lempeän ja itseä rakastavan avautumisen elävälle yhteydelle niin itsesi, muiden ihmisten kuin maailmankin kanssa. 

Energiahoidossani tarjoan sinulle turvallisen tilan, jossa saat tulla kohdatuksi läsnäolevasti, mikä mahdollistaa kehosi, mielesi ja sydämesi rentoutumisen. Yhdistän hoidossani intuitiivisesti ja tarpeidesi mukaan shamaanirumpua, kristallikulhoa, ääntäni ja kosketustani, jotka kutsuvat sinua tulemaan vahvemmin kehoosi, jolloin elämänenergiasi pääsee virtaamaan vapaammin. 

  • Tunteillesi, luovuudellesi ja voimallesi aukeaa elämässäsi lisää tilaa!
  • Äänen värähtely tasapainottaa mieltä, rauhoittaa hermostoa, rentouttaa lihaksia ja hoitaa sydäntä.
  • Kosketuksella on tutkittu olevan positiivisia vaikutuksia immunologiseen järjestelmään, havainto- ja kognitiivisiin kykyihin sekä hengitykseen ja verenkiertoon.
  • Intuitiivisena näkijänä sanoitan sinulle halutessasi hoidon jälkeisessä keskustelussa, mitä havaitsin kentässäsi hoitaessani sinua.

Otan tällä hetkellä asiakkaita vastaan pääsääntöisesti Tampereella. Yksi hoitokerta alku- ja loppukeskusteluineen kestää noin tunnin ja maksaa 85€. Mainitsin alussa prosessin laajenemisesta ja syvenemisestä, ja haluan mahdollistaa sen myös sinulle tarjoamalla kolmen kerran energiahoitokokonaisuuden hintaan 240€.

Varaa aikasi laittamalla minulle viestiä sähköpostiin kipina@hoitavakipina.fi.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni juuri sellaisena kuin olet ja siinä kohtaa polkuasi missä kuljet. ♥

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *