Henkinen astrologia

Henkinen astrologia avaa syntymäkarttasi karmallisia oppiläksyjä, haasteita ja mahdollisuuksia. Se antaa avaimia oman elämäsi lukkoihin, sekä vahvistaa, rohkaisee ja muistuttaa sinua upeasta potentiaalistasi ja lahjoistasi.

Syntymäkartan tulkinta avaa sinulle elämänpolkuasi taivaan ja sielusi perspektiivistä käsin.


Välillä meillä ihmisillä on vaikeaa nähdä, mikä tarkoitus elämässämme tapahtuvilla käänteillä – tai elämällämme – on.


Matkamme avautumista ohjaa käsittämättömän viisas orkestrointi, ja ihmisinä meillä on vapaus valita, miten me otamme vastaan syntymäkarttaamme koodattuja oppiläksyjä, haasteita ja mahdollisuuksia.


Jokainen meistä tuo mukanaan karmallisia kaikuja entisistä elämistä – ilmenevät ne sitten negatiivisella tai positiivisella tavalla. Henkinen astrologia avaa näitä karmallisia taipumuksia, urautumisia ja siunauksia, ja antaa sinulle avaimet kasvaa täyteen potentiaaliisi ihmisenä.


Kuuntelevan ja hoitavan läsnäoloni tukemana tulkinta kutsuu sinua luottamaan sielusi voimaan ja elämän kannatteluun: sinun ei tarvitse olla tai pärjätä yksin.


Tulkintani vastaanottaneet ovat kertoneet, kuinka he ovat saaneet vahvistusta henkilökohtaiselle matkalleen ja rohkaisua ottaa seuraavia tärkeitä askeleita elämässään:

Kiitos vielä tosi paljon tulkinnasta. Huomaan, että se on kyllä ollut käänteentekevä asia ja tuonut uskoa, rakkautta ja merkityksellisyyttä lisää elämään. Mun on ollut helpompi ottaa sitä roolia, mikä on annettu, ja näillä eväillä elää täyttä elämää. Aivan huikee juttu!” – Eetu

“Kiitos Kipinä aivan uskomattomasta luennasta! Oon pitkään odottanut oikeaa henkilöä ja paikkaa, missä saisin mun ensimmäisen astrologisen tulkintani ja oon tosi tyytyväinen, että odotin sitä hetkeä tähän asti. Kipinä osasi kertoa aivan uskomattoman taitavasti peilauksia jokaiseen elämän osa-alueeseen ja jokainen asia, jonka Kipinä nosti esiin oli täysin osuva siihen mitä olen kokenut, missä asiassa kasvan tällä hetkellä tai mitä olen ounastellutkin elämästäni. Kipinä osasi kysyä hyviä kysymyksiä ja toi tulkintoja esiin selkeästi ja maadoittuneesti. Aivan uskomaton kokemus, jota tulen käyttämään työkaluna koko elämäni! Kiitos Kipinä ” – Sammal

“Sain Kipinän tulkinnasta vahvistusta ja varmuutta oman elämäni suuntaan. Sain armoa, helpotusta ja kannustusta. Kipinä luki karttaani hämmentävällä tarkkuudella ja viisaudella. Hän ei pelännyt kysyä arkojakaan kysymyksiä, vaan kohtasi minut kokonaisvaltaisesti lempeydellä ja rakkaudella. Sain tulkinnasta voimaa jatkaa valitsemallani polulla. Kiitos Kipinä ” – Veera

Salli minun vahvistaa toivon kipinääsi ja ruokkia inspiraation tultasi.
Avaa siipesi ja lennä kanssani tähtitaivaalle katsomaan elämääsi uusin silmin!

TILAA MINULTA ASTROLOGINEN TULKINTA (yleiskartoitus tai vuosikatsaus Tampereella tai etänä):

105€ / 60 min

55€ / 30 min

Varaa oma tulkinta-aikasi lähettämällä minulle viestiä täällä, sähköpostilla osoitteeseen kipina@hoitavakipina.fi tai tekstaamalla numeroon 0409134434.

Tulkinnat tapahtuvat Tampereella kasvotusten vastaanotollani tai etänä videoyhteyden välityksellä. Sinulla on mahdollisuus äänittää tulkinta itsellesi myöhempää kuuntelua varten.

Alla olevalla videolla avaan henkistä astrologiaa ja kuvaan jokaista aurinkomerkkiä lyhyesti:

Henkinen astrologia – mitä se on on? Aurinkomerkit lyhyesti