Tietoinen Twerk

Pyyntöihinne oppia twerkin perustekniikoita ja pitää hauskaa vastataan tiistaina syyskuun 29. päivä klo 18 – 19.30, kun järjestän Tampereen Rihmoksella TIETOISEN TWERKIN työpajan.

Työpaja pitää sisällään lämmittelyt, rennon tekniikkaosion sekä free style -nautiskelutanssit – unohtamatta lempeää kehoon ja lantioon laskeutumista.

Työpaja on avoin kaikille ja sopii erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut oppimaan tai kertaamaan twerkin perusteita ja haluat fiilistellä lantiotasi sekä tanssin iloa läsnäolevasti!

”Tätä on kaivattu. Kipinän twerkkiin oli helppo solahtaa, tunnelma oli kannustava, hyväksyvä ja turvallinen. Takamus ja lantio lämpesivät ja vapautuivat. Pääsin työskentelemään oman feminiinisyyden ja seksuaalisuuden kanssa ja tutkimaan häpeää, joka blokkaa omasta kehosta nauttimisen. Lopputulos oli autuas, kiitollinen ja ravittu. Kipinä on aivan omassa elementissään tietoisen twerkin ohjaajana!” – Liisa

Tarvitset mukaasi tanssimiseen soveltuvat vaatteet – mielellään sellaiset housut joissa pylly pääsee liikkumaan vapaasti! – ja juomapullon. Lisäksi voit tuoda halutessasi myös sisäkengät ja polvisuojat/säärystimet, jos sellaiset löytyy.

20€ maksu suoritetaan tasarahalla paikan päällä.

Ilmoittautumiset tekstiviestitse numeroon 0409134434. 24 tunnin sisään ennen tanssien alkamisajankohtaa peruutetuista ja ohitetuista varauksista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Tanssipaikkana toimii Tampereen keskustassa sijaitseva tunnelmallinen studio Rihmos, joka löytyy osoitteesta Näsilinnankatu 22 A – tulethan paikalle hyvissä ajoin niin päästään aloittamaan tasalta!

Lämpimästi tervetuloa!

Kipinä