Shamanistiset tanssit

SUUREN SUOSION SAAVUTTANEET SHAMANISTISET TANSSIT TULEVAT JÄLLEEN TAMPEREELLE TORSTAINA TOUKOKUUN 11. PÄIVÄ KLO 18 – VIIMEISTÄ KERTAA TÄLLE KEVÄÄLLE!

Tällä uniikilla tanssimatkalla pääset ilmentämään sinussa elävää voimaa turvallisessa ympäristössä vapaan liikkeen ja äänen avulla. Luon matkaasi tukevan soittolistan, jonka rytmissä ja melodiassa voit antautua kannatellusti jopa transsiin asti – omia rajojasi lempäesti kuunnellen. Liikumme pääosin alisen ja keskisen välimaastossa, kutsumme parantavaa voimaa ja ikiaikaista tietoa nousevaksi juuriyhteytemme kautta. Ylisen kirkkaus tuo matkallemme valoa, kauneutta ja tasapainoa.

Tanssimatka voi sisältää voimakasta äänenkäyttöä, riippuen tanssijoiden tarpeesta käyttää ääntä.

Tanssiosuuden jälkeen pidän äänimatkan, jonka ajaksi saat rentoutua vastaanottamaan rumpuni ja ääneni hoitavia energioita.

“Olin eilen toista kertaa mukana Kipinän Shamanistisella tanssimatkalla, ja palasin jälleen muuttuneena kotiin. Kipinän taito ja lahja luoda turvallinen, lämmin ja läsnäoleva tila mahdollistaa minun uskaltamiseni. Miten kaunista, haurasta ja harvinaista on saada olla VILLI kaikkine kiemuroineni, huutoineni, itkuineni ja liikkuvan, viisaan kehoni kanssa!
Sain jättää luontoni loistoa estävät uskomukset ja tunteet lattialle ja palata kevyempänä kotiin. Onko mitään arvokkaampaa!
Kiitos Kipinä koko sydämestäni, kiitos kiitos kiitos 💜” – Veera

Tuo mukanasi itsesi, juomapullo, tanssimiseen sopivat vaatteet sekä oma makuualusta halutessasi (paikan päältä löytyy myös alustoja ja pehmeä tatami). Suosittelen myös ottamaan jotain lämpimämpää vaatetta tai viltin rentoutumista varten, sekä korvatulpat jos sinulla on huomattavaa ääniherkkyyttä.

Varaa mukaasi tasaraha:

35€ tai
30€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Tanssipaikkana toimii Tampereen keskustassa sijaitseva tunnelmallinen studio Rihmos, uusi osoite on Näsilinnankatu 22 A.

Lämpimästi tervetuloa!

P.S. Löydät koko tapahtumakuvauksen ja ilmoittautumisohjeet täältä.