Shamanistiset tanssit

Toistaiseksi tauolla

Tervetuloa tutkimaan sielusi syvyyttä ja korkeutta, liikuttamaan kehoasi sekä pitämään hauskaa shamanistiseen tanssityöpajaan Tampereella.


Tällä uniikilla tanssimatkalla pääset ilmentämään sinussa elävää voimaa turvallisessa ympäristössä vapaan liikkeen ja äänen avulla. Luon matkaasi tukevan soittolistan, jonka rytmissä ja melodiassa voit antautua kannatellusti jopa transsiin asti – omia rajojasi lempäesti kuunnellen. Liikumme pääosin alisen ja keskisen välimaastossa, kutsumme parantavaa voimaa ja ikiaikaista tietoa nousevaksi juuriyhteytemme kautta. Ylisen kirkkaus tuo matkallemme valoa, kauneutta ja tasapainoa.

Tanssiosuuden jälkeen pidän äänimatkan, jonka ajaksi saat rentoutua vastaanottamaan rumpuni ja ääneni hoitavia energioita.

“Olin eilen toista kertaa mukana Kipinän Shamanistisella tanssimatkalla, ja palasin jälleen muuttuneena kotiin. Kipinän taito ja lahja luoda turvallinen, lämmin ja läsnäoleva tila mahdollistaa minun uskaltamiseni. Miten kaunista, haurasta ja harvinaista on saada olla VILLI kaikkine kiemuroineni, huutoineni, itkuineni ja liikkuvan, viisaan kehoni kanssa!
Sain jättää luontoni loistoa estävät uskomukset ja tunteet lattialle ja palata kevyempänä kotiin. Onko mitään arvokkaampaa!
Kiitos Kipinä koko sydämestäni, kiitos kiitos kiitos “
 – Veera

Varaa mukaasi tasaraha per ilta:

35€ tai
30€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)

Tanssipaikkana toimii Tampereen keskustassa sijaitseva tunnelmallinen studio Rihmos.

Lämpimästi tervetuloa!

P.S. Löydät koko tapahtumakuvauksen täältä.