Sielun palautus

MITÄ SIELUN PALAUTUS ON?


Sielu on hengen kipinä, ikuinen ja todellisempi osa ihmistä kuin persoonan rakenteet. Tähän maailmaan syntyessämme sielumme on vielä paljaana, kunnes – riippuen kasvuympäristöstämme ja sen vaikutuksista – kehomielemme rakentaa suojamekanismeja sielumme, aidomman itsemme ympärille, koska tässä dualistisessa todellisuudessa on (myös) kipeää elää! Kuitenkin sielumme viattomuuden ja virtaavuuden kokeminen ja ilmentäminen tekee elämästä täyttävän ja merkityksellisen tuntuista. Kun olemme yhteydessä itseemme, mahdollistuu myös aito ja ravitseva yhteys muihin.


Ihmiselämän varrella piilotamme ja tukahdutamme eri osia itseämme niissä hetkissä, kun koemme tulevamme torjutuksi tai hylätyksi paljaudessamme. Tämä on hyvää ja elämää suojeleva mekanismi, mutta energian jäädessä jumiin systeemiin elämä (sielu) ei pääse ilmenemään kauttamme virtaavasti – mikä tuottaa kärsimystä. Jotta kokisimme turvaa turvattomuuden tuntuisessa ympäristössä, “annamme pois” tai “kadotamme” osia itsestämme.


Käytän lainausmerkkejä siksi, että uskon kuitenkin että mitään todellista ei voi uhata, vaikka asian voi hahmottaa kokemuksellisesti edellä kuvatun kaltaisesti.


SIELUN PALAUTUS on prosessi, joka kutsuu ihmistä yhteyteen autenttisen itsensä kanssa. Sielu kutsutaan takaisin kehoon ja kokemukseen pienien tai suurempien traumaattisten tapahtumien kohtaamisten myötä. Trauma syntyy, kun ihminen jää yksin sietokyvyn ylittävän kokemuksen kanssa. Läsnäolevan ja hyväksyvän kohtaamisen myötä turvan kokemus kasvaa TUNTEA, eli vapauttaa jumiin jäänyt energia virtaavaksi.


Kun energia virtaa vapaasti systeemissämme (kehomielessä), voimme kokea elämän merkityksellisyyttä ja kaiken kattavaa rakkautta. Toimijuutemme ja luottamus elämään vahvistuu sen sijaan, että kokisimme olevamme pahantahtoisen elämän riepoteltavissa olevia uhreja.


SIKSI TÄMÄ MATKA JA TYÖ OVAT NIIN TÄRKEITÄ!


Aikamme irrallisuuden ja yhteydettömyyden ja merkityksettömyyden kokemus on suoraa seurausta siitä, että emme ole yhteydessä todelliseen itseemme ja Elämän henkeen/Jumalaan. Kun tuo kallisarvoinen yhteys eheytetään ja palautetaan, elämämme muuttuu täysin. Teemme elämäämme palvelevia valintoja, ja elämä tulee meitä vastaan ollessamme linjassa sielumme kanssa.


Tämä on sielun palautuksen ja kehollistamisen matkan antia.

Työssäni otan ihmisen kokonaisuutena huomioon hieno- eli energiatasolta lähtien. Mitään sinusta ei jätetä ulkopuolelle, kaikki sinussa on tervetullutta ihmisyyden äärettömässä kirjossa. Valot ja varjot, heikkoudet ja vahvuudet, syvyydet ja korkeudet, voima ja vastavoima, persoonan rakenteet ja sielu.


Tapaamisemme räätälöidään aina sinun korkeimmaksi parhaaksi hengen ja virtauksen tukemana – olen herkkä ja selvänäköinen kanava, ja tunnen kehossani sen mitä sinussa liikkuu tai on paikalla. Toimin myötätuntoisena, kannustavana ja matkaasi tukevana peilinä ja työni on tukea sinua tulemaan vahvemmin kehoosi ja reaaliaikaiseen kokemukseesi, jotta itseluottamuksesi ja toimijuutesi vahvistuu.

Tapaamisemme painottuvat joko valmennuksellisesti tai energiahoidollisesti, riippuen henkilökohtaisista tarpeistasi.

Energiahoidoissa käytän intuitiivisesti rumpua, ääntäni ja energeettistä – sekä tarpeidesi mukaan välillä fyysistä – kosketustani. Autan energiaasi linjautumaan virtaavaksi ja palvelemaan sielusi tarkoitusta, sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Valmennuksissa kysyn sinulta kysymyksiä, jotka auttaavat sinua saamaan selkeyttä ja ymmärrystä tilanteeseesi. Tietoisuus on ykkösasia, joka jo itsessään auttaa muuttamaan asioita! Sen lisäksi ohjaan sinua lempeästi yhteyteen sisäisen lapsesi kanssa ja voimavarojesi äärelle hyödyntämällä erilaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia tekniikoita.

HUOM! En ole koulutettu terapeutti – teen työtä sieluni ja ihmisyyden kokemuksella ammentaen aiemmista ja tästä inkarnaatiosta. Lue lisää matkastani täältä.

Voit valita yhden tapaamisen tai paketin väliltä:

45 min 90€

4 x 45 min paketti 340€ (säästät 20€ verrattuna ostamalla 4 kpl yksittäiskäyntejä)

Sessio tai pidempi prosessi alkaa tilanteesi kartoituksella, jonka aikana käymme läpi sinun tarpeesi ja toiveesi, joiden pohjalta räätälöin sinulle sopivan kombinaation shamanistista energiahoitoa ja/tai valmennusta. Suosittelen, että sitoudut tapaamisiimme useammaksi kerraksi, jotta saat siitä suurimman hyödyn irti.

Varaukset s-postitse: kipina@hoitavakipina.fi. Otan asiakkaita vastaan kasvotusten Tampereella ja Zoomissa etäyhteydellä.

Miran palaute:

“Sain eilen energiahoidon mun luottoenergiahoitajalta, Kipinältä, ja täytyy kyllä sanoa, että nyt aukesi jotain ihan uudenlaista elinvoimaa omaan käyttöön. 🙏❤️

Paikalla oli esivanhempien huolehtivaa energiaa ja kävi ilmi, että mun haavoittunut sisäinen lapsikin alkaa vihdoin näyttää iloaan omasta taikamaailmastaan ulospäin. ✨

Olo keveni niin, että tuntuu kuin olisin 5 cm pidempi ja 5 kg kevyempi, ja nyt on sellainen olo, että mikä tahansa on mahdollista! 🤩 Tästä sitten vain uutta päivää ja seikkailuja kohti!

Kiitos jälleen Hoitava Kipinä, iso suositus hänen voimallisille, shamanistisille energiahoidoilleen täältä. 🙏❤️

Zionin palaute:

“Koin tänään Hoitava Kipinän kanssa shamanistisen valmennussession ja haluan jakaa siitä muutaman sanasen.

Ensiksi ehkä se tärkein asia, eli turvallisen tilan luominen. Koin, että Kipinä luo turvallisen tilan ja omalla läsnäolollaan ja kuulemisella ja näkemisellä mahdollisti minulle sen, että uskallan antaa tunteiden ja tarpeiden, eri osieni nousta näkyväksi. Kävimme läpi erästä tilannetta/mallia, mikä on toistunut läpi elämäni ja pääsin kiinni taustalla oleviin tunteisiin ja tarpeisiin.

Kun kohtasin erään osani (aiemman inkarnaationi kuningattarena), kuningatar katsoi minua ylenkatsovasti ja kun Kipinä ohjasi tätä kohtaamista, lopulta pääsimme kuningattaren tunteisiin, toiveisiin ja tarpeisiin kiinni. Kuningatar näytti oman hylätyn sisäisen lapsiosansa ja lopulta alkoi itkemään. Suru sai tulla näkyväksi. Äiti Marian hoiva, äidin rakkaus hoiti ja toi parannusta kuningattarelle ja lopulta sain yhteyden tuohon osaan ja sain hänet ikäänkuin kotiin. Tämän kaiken jälkeen energia todellakin vapautui ja koin syvää rauhaa ja levollisuutta. Kuin jokin palapelin palanen olisi loksahtanut taas itsessäni paikalleen.

Ihana sessio, lämmöllä voin suositella, mikäli sinulla on jokin asia, osa, tilanne elämässäsi mikä kaipaa nähdyksi ja kuulluksi tulemista ja työstämistä turvallisessa läsnäolevassa tilassa.

Aiemmin myös olen tilannut Kipinältä henkisen astrologian luennan ja se oli myös varsin avaava ja vahvistava kokemus. Tätä myös voin suositella sydämestä.”

❤️ Kipinä

Minä ja ystäväni Markus läsnäolevan kohtaamisen äärellä